Decizia primarului Cătălin Cherecheș

Social

Se înființează Academia de Fotbal a Municipiului Baia Mare

– Stadionul Viorel Mateianu intră în reabilitare

– Se construiesc cele două terenuri sintetice în zona fostului Liceu Minier.

Echipa de fotbal a municipiului Baia Mare, CS Minaur a fost desființată. Decizia drastică a fost luată de primarul Cătălin Cherecheș, după ce echipa antrenată de Dorin Toma a ratat calificarea în Liga a 2 a. Barajul pentru promovarea în eșalonul superior a avut loc în dublă manșă, ratarea fiind decisă în urma executării loviturilor de departajare de la 11 metri. “În primul rând vreau să vă mulțumesc celor de la echipa de fotbal că v-ați bătut joc de municipiul Baia Mare, doar că la final o să vă dați seama că v-ați bătut joc de voi. Vă garantez că o să simțiți acest lucru! Din acest moment echipa de fotbal este desființată. Stadionul se închide și intră în reabilitare. Așa se va întimpla și cu cele două terenuri situate în incinta Colegiul “Aurel Vlaicu“. Domnul Dorin Toma va fi coordonatorul Academiei de Fotbal pentru copii și juniori. Ne vom desfășura activitatea sub această titulatură de “Academia de Fotbal a Municipiului Baia Mare “, care va fi cu titlu gratuit pentru toți cei care vor dori și vor fi selectați să își desfășoare activitatea sportivă în cadrul acesteia.

Bineînțeles urmează să selectăm antrenorii și să stabilim exact modul în care vom consolida acest lucru. Consider demis Consiliul de Administrație al clubului, urmând ca în cazul în care membrii acestuia nu își vor înainta demisiile de onoare să procedăm la dizolvarea acestuia prin Consiliul Local, respectiv la numirea noii structuri de conducere, capabilă să managerieze așa cum se cuvine întrega activitate sportivă și să aducă rezultate pe măsura așteptării întregii comunității” – a declarat primarul Cătălin Cherecheș.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

1 thought on “Decizia primarului Cătălin Cherecheș

  1. Sa inteleg ca se desfiinteaza echpa de seniori Minaur,de tot si se pierde locul in L3,sau se vor face alte contracte cu alt consiliu de administratie si alt lot de jucatori…?! Nu cred ca poti sa desfiintezi un club de fotbal,asa simplu dintr-o suparare de momement,deoarece s-au consumat multe energii si bani pana s-a ajuns aici,eventual stabiliti vinovatii si exclusi din club,in locul lor gasiti oameni de caracter si valoare,pentru a aduce fotbalul baimarean, cel putin la nivelul la care a fost in anii *80 !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *