Gabriel Zetea este noul presedinte al Consiliului Judeţean Maramureş si Dancus Ioan Doru este noul primarul al Municipiului Baia Mare

Politic

Candidatul PSD pentru preşedinţia Consiliului Judeţean (CJ) Maramureş, deputatul Gabriel Zetea, care a câştigat în faţa liberalului Gabriel Bogdan Şteţco, a declarat luni că rezultatul obţinut se bazează pe încrederea oferită de maramureşeni.

Potrivit rezultatelor parţiale prezentate luni de Autoritatea Electorală Permanentă, Gabriel Zetea a obţinut 36,57% din voturi şi Gabriel Bogdan Şteţco – 30,1%.

„Tot ce dăinuieşte se construieşte iar eu am construit, în toţi aceşti ani, încrederea maramureşenilor în mine şi în echipa PSD Maramureş. Cu voi şi datorită vouă am ajuns, la finalul campaniei electorale, învingători. Acest succes vine însă cu o mare responsabilitate. Încrederea pe care maramureşenii, băimărenii, sighetenii, borşenii şi toţi ceilalţi ne-au acordat-o este fundamentul pe care am construit programul nostru pentru Maramureş”, a afirmat Gabriel Zetea într-un comunicat de remis AGERPRES.

Acesta a subliniat că odată campania electorală încheiată va prima dialogul pentru construcţia judeţului.

„Am spus, pe parcursul întregii campanii electorale, că există viaţă după 9 iunie. Şi cu siguranţă există viaţă, chiar dacă unii suntem învingători iar alţii au fost trimişi acasă, prin vot democratic şi prin voinţa maramureşenilor. De azi, însă, campania electorală s-a încheiat şi trebuie să ne aşezăm cu toţii la masa dialogului pentru a construi cu încredere pentru Maramureş. Felicit toţi competitorii înscrişi în această cursă electorală, dar felicit în primul rând maramureşenii, pentru că ei sunt cei care au decis prin vot covârşitor cine sunt liderii care vor să îi reprezinte în următorii 4 ani. Mulţumesc din suflet maramureşenilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o pentru a mă întoarce la Consiliul Judeţean”, a adăugat Zetea.

El a menţionat că după revenirea în funcţie, şantierele de lucru din Maramureş vor fi redeschise.

„Încă din prima zi a mandatului meu, împreună cu echipa mea, ne vom apuca de treabă şi vom face tot ce am promis, într-un singur mandat. Vom redeschide şantierele în Maramureş şi vom munci pentru proiectul meu de suflet, reîntregirea marii familii a Maramureşului. Invit toate partidele care vor avea reprezentanţi în Consiliul Judeţean să dezbrace haina politică şi să ne punem cu adevărat în slujba maramureşenilor! Pentru că suntem aleşi pentru un singur mandat, iar în aceşti 4 ani avem datoria de a ne îndeplini toate promisiunile făcute! Mulţumesc, dragi maramureşeni! Încrederea voastră este motivaţia mea pentru tot ce mi-am propus să realizez în următorii 4 ani, în Maramureş! Cu încredere!”, a transmis Gabriel Zetea.

Zetea a mai ocupat funcţia de preşedinte al CJ între anii 2016 – 2020.

”Doru Dăncuș (PSD), primarul ales al băimărenilor, în prezent primar-interimar al Municipiului Baia Mare este cea mai frumoasă surpriză pentru Partidul Social-Democrat Maramureș. Prin rezultatul care a contabilizat aproape 11.0000 de voturi și prin încrederea pe care i-au acordat-o băimărenii, Doru Dăncuș a scris istorie pentru PSD în Baia Mare cu un procent de 23,45%. Cu Doru am lucrat și în mandatul 2016 – 2020, când a ocupat funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean în mandatul meu trecut de președinte. Doru este unul dintre oamenii pe care, cu mândrie, îl pot numi un prieten devotat.

Doru Dăncuș este omul care a convins băimărenii și a demonstrat că în Baia Mare se poate face administrație de calitate, administrație centrată pe cetățean. Doru a arătat că știe să fie primarul oamenilor pentru oameni, iar în aceste 6 luni în care a condus Primăria Baia Mare din funcția de primar-interimar a ajuns în fiecare cartier și a discutat cu foarte mulți băimăreni. Dar nu numai a discutat ci, punctual, a început să rezolve problemele semnalate.

Echipa pe care am făcut-o împreună cu Doru pentru Baia Mare a fost cea mai bună decizie politică, iar pentru victoria istorică pe care a obținut-o pentru PSD Maramureș îi mulțumesc! În calitate de președinte al Consiliului Județean voi avea o colaborare intensă cu primarul ales al băimărenilor, Doru Dăncuș și împreună vom clădi cu încredere o viață mai bună pentru fiecare băimărean!” a declarat Gabriel Zetea.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook,  , Instagram , YouTube , TikTok .