Strada Victor Babeș cea mai recent reabilitată stradă din Baia Mare

Social

Primarul Cătălin Cherecheș despre ultimii 10 ani de investiții în infrastructura rutieră a municipiului Baia Mare: „Reabilităm, modernizăm, reparăm, asfaltăm, ne dezvoltăm, perpetuând astfel ceea ce am început în 2011 și am continuat în fiecare an până în prezent” Autoritatea Publică Locală a Municipiului Baia Mare continuă acțiunile de reabilitare și modernizare a bulevardelor, străzilor, aleilor și parcărilor din municipiu. Inițiativa demarată, în acest sens, de primarul Cătălin Cherecheș încă din 2011 continuă cu pași hotărâți, în această perioadă fiind în plină desfășurarea acțiuni de reabilitare și modernizare a numeroase artere de circulație din municipiu. Cel mai recent exemplu este cel al străzii Victor Babeș. 

 “Am asfaltat an de an, asfaltăm în continuare și vom continua să asfaltăm până ce municipiul Baia Mare va avea fiecare bulevard, stradă, străduță, trotuare, alei, parcări la nivelul pe care cu toții ni-l dorim! În Baia Mare se asfaltează intens încă din 2011 și tot mai avem de lucru!
Reabilităm și modernizăm de aproape 10 ani infrastructura rutieră din orașul nostru și mai sunt unele zone în care avem serios de lucru pentru a atinge nivelul dorit, adică nota 10. Periodic am făcut publice fotografii și informații despre activitatea administrației publice locale, implicit a mea. Am verificat, așa cum procedez în fiecare dintre cazuri, modul în care s-au desfășurat lucrările de modernizare a străzii Victor Babeș, iar acest lucru poate fi confirmat inclusiv muncitorii care au lucrat și lucrează la investițiile pe care administrația locală le derulează de aproape zece. Sunt omul și primarul care verifică de la A la Z totul, tocmai pentru a mă asigura că se implementează bine investițiile în orașul nostru. Se pot spune multe, critici și comentarii vor fi mereu și este bine să fie, îmi dau și mai multă forță să continui ceea ce mi-am propus pentru Baia Mare. Ce nu se poate spune este că în Baia Mare nu s-a făcut, nu s-a asfaltat până acum. Vă invit să faceți un exercițiu de memorie și să vă aduceți aminte cum arăta Baia Mare în 2010. Puteți vedea singuri, concret, plimbându-vă pe străzile orașului majoritatea investițiilor realizate” a spus Cătălin Cherecheș, primarul Municipiului Baia Mare . 

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns