Ziua Femeii a fost sărbătorită cum se cuvine în Baia Mare – Concerte, flori și cuvinte alese de prețuire pentru băimărence

Divertisment

Super spectacolul eveniment organizat de primarul Cătălin Cherecheș și Consiliul Local.

Doamnele și domnișoarele au fost cu adevărat răsfățate în Baia Mare cu ocazia Zilei Femeii. Încă de vineri, 6 martie, la concertul organizat în cinstea lor de primarul Cătălin Cherecheș și Consiliul Local al municipiului Baia Mare, băimărencele au avut parte de cadouri muzicale și flori. „Prețuiesc femeia” a adunat mii de băimărence în Sala Polivalentă „Lascăr Pană”, unde au cântat și încântat publicul Holograf, Andra, Pepe, Liviu Vârciu și trupa LA. 

Senioarele cetății au petrecut Ziua Femeii în cadru festiv.

 Senioarele au petrecut în 7 martie, la Carpați, unde a fost organizat un eveniment de suflet pentru bunici și mame. Florile și diplomele de excelență oferite de primarul Cătălin Cherecheș au adus un plus de bucurie pentru doamnele care au avut parte de o petrecere cum fiecare femeie ar merita. 

Flori și pentru doamnele și domnișoarele prezente la Balul Vânătorilor.

Cea de a XXVIII-a ediție a Balului Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din Maramureș a fost un nou prilej pentru primarul Cătălin Cherecheș de a dărui flori doamnelor și domnișoarelor, evenimentul fiind organizat în ajunul Zilei Femeii. 

Liceenii și tinerii s-au distrat la After Hours, cu artiștii favoriți.

 O adevărată competiție între liceele și colegiile din Baia Mare a avut loc sâmbătă, 7 martie, la Sala Polivalentă. Evenimentul a fost un adevărat spectacol, pe scenă urcând și artiști apreciați în rândul tinerilor. Șatra B.E.N.Z., DJ Shiver & Martin și VANOTEK au făcut furori la acest eveniment organizat de primarul Cătălin Cherecheș și Consiliul Local. 

Mesaj emoționant de Ziua Femeii

Primarul Cătălin Cherecheș a transmis și un mesaj emoționant cu ocazia zilei de 8 Martie, adresat tuturor femeilor:
„Ce minune că sunteți, doamnelor, ce binecuvântare! Mă inchin astăzi în fața dumneavoastră, celebrând alături de lumea întreagă tot ceea ce reprezentați pentru umanitate! Vă mulțumesc pentru că existați, pentru că în permanență ne dovediți cât de divine sunteți! Vă iubesc, vă respect și vă prețuiesc! La fel cum îndemn pe toată lumea să o facă, nu doar astăzi, de 8 Martie, ci în fiecare zi. Nici toate florile din lume, nici versurile mai mult sau mai puțin celebrilor autori nu pot cuprinde în totalitate valorile și sentimentele pe care le reprezentați și le meritați. Nu uitați nici o clipă: sunteți iubirea și fericirea însăși, speciale și apreciate, unice și frumoase! La mulți ani!

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns