GALA PREMIILOR DE EXCELENȚĂ BAIA MARE

Divertisment

Băimărenii din diverse domenii importante, distinși cu medalii pentru contribuția lor în comunitate

Vineri, 14 februarie 2020, a avut loc Gala Premiilor de Excelență ale Municipiului Baia Mare. Evenimentul organizat de primarul Cătălin Cherecheș și Consiliul Local al municipiului Baia Mare a fost gândit ca un gest de mulțumire și apreciere pentru băimărenii care își dedică viața și activitatea profesională comunității băimărene. 

Prin Gala Premiilor de Excelență ale Municipiului Baia Mare cei nominalizați au primit în mod simbolic o medalie de recunoaștere a meritelor, pentru că prin activitatea lor aduc plus valoare comunității noastre, participând activ la dezvoltarea orașului, la bunăstarea comunității sau pentru că ne reprezintă cu succes în diverse domenii de activitate.
„Este foarte important să le spunem oamenilor, în general, Bună ziua și Mulțumesc. Această Gală e menită în primul rând celor care de foarte multe ori în tăcere fac ceva pentru oameni și pentru Baia Mare. Cărora de multe ori le spunem Bună ziua, dar poate prea rar Mulțumesc. Am învățat că întotdeauna trebuie să ai răbdare, mai ales pentru ce vine bine în sufletul tău să se transfere tot bine înspre comunitate. Am învățat că trebuie să fii generos indiferent de emoțiile personale pe care le ai. Să îi privești pe băimăreni cu zâmbetul pe buze chiar dacă ai sufletul măcinat de supărare și să nu îți pierzi niciodată entuziasmul cu care te dăruiești comunității. Totul se face cu dragoste atunci când iubești orașul și comunitatea”, a declarat primarul Cătălin Cherecheș.

Au fost distinși cu medalii nu doar personaje binecunoscute din mediul de business, administrație, cultură, sănătate, însă și tineri sau ecologiști care prin activitatea și dedicarea lor sunt un exemplu pentru noi toți. „Le mulțumesc celor care sunt inima administrativă a acestui oraș, aparatul de specialitate al Primăriei, tot ceea ce înseamnă structură administrativă a municipiului Baia Mare, celor care coordonează întreg sistemul de învățământ, celor care administrează serviciile publice locale, celor care fac eforturi în societățile comerciale care sunt în subordinea Consiliului Local pentru modul în care se implică, se dedică și fac ca băimăreanul să aibă o calitate a vieții cât mai ridicată și să evolueze pentru noi toți nivelul la care ne dorim să trăim. Asta nu doar pentru noi, ci și pentru cei care vin în urma noastră. Îmi manifest respectul și aprecierea și pentru cei care au construit acest oraș și le mulțumesc celor care sunt în Consiliul de Onoare al Municipiului Baia Mare, oameni care s-au dedicat acestei comunități, arătând că viața și activitatea lor sunt puse în slujba cetățeanului. Sunt pentru noi un adevărat exemplu.
Le mulțumesc tuturor partenerilor noștri din instituțiile deconcentrate, din diverse structuri care asigură ordine și echilibru în societatea băimăreană. Le mulțumesc și parlamentarilor și celor care ne reprezintă la nivel național în diverse instituții ale statului. Un mare mulțumesc și celor care sunt cu adevărat coloana vertebrală a comunității noastre, societatea civilă, structurile nonguvernamentale din zona de cultură, tineret, culte, social, dar în special cu cea ce ne mândrim de foarte mulți ani în orașul nostru, sportul. Și, chiar dacă menționez acest lucru la final, motorul comunității noastre, societățile comerciale, cei care generează dezvoltare economică și pun pâinea pe masă băimărenilor. Îi felicit pe toți cei nominalizați, fiecare merită distincția primită, alături de un sincer Mulțumesc”, a mai spus Cătălin Cherecheș.

Regăsiți mai jos lista băimărenilor distinși în cadrul Galei Premiilor de Excelență ale Municipiului Baia Mare:

EDUCAȚIE
Petrică Claudiu Pop Sitar
Ana Lucreția Moldovan
Anca Minodora Costin – Hendea
Flavia Zah
Lucian Stoian

CULTURĂ
Mircea Bochiș
Valentin Muste
Walter Ubelhart
Ecaterina Janeta Ciocan
Claudiu Pintican
Cantemir Hauși

CULTE
Pastorul Nelu Filip
Preotul Albu Cristinel
Protopopul Szmutku Robert
Preotul Vasile Fodoruț

DEZVOLTARE ECONOMICĂ
SC Electro Sistem SRL
SC Ferma Zootehnică SRL
PGA Electronic SRL
SC Ramira SA
Blachotrapez SRL
SC Construrom SA

SĂNĂTATE
dr. Marius Brândușe
dr. Carmen Sima
dr. Viorica Titircă
dr. Alexandru Someșan
dr. Bogdan Timiș

JURIDIC
Radu Ștef
Mihai Pop – Cerneanu
George Bogdan Firizan

CONSTRUCȚII ȘI ARHITECTURĂ
Ildiko Mitru
Emil Costin
Oksana Florescu
Ionuț Filip

ORDINE PUBLICĂ ȘI SIGURANȚA CETĂȚENILOR
Comisar șef Șironka Florin
Comisar șef Liviu – Constantin Grozavu
Lt. col. Ioan Ioniță Sîrb
Maior Petru Marcel Florișteanu

ECOLOGIE
Silvia Pop
Mira LobonțiuCarol Blavenstein
Victor Vaum
Maftei Leșan
Deak Laszlo

ADMINISTRAȚIE
Radu Bolchiș
Carmen Pop
Rodica Brad
Eleonora Ghețe
Lia Augustina Mureșan

SOCIAL
Florian Sălăjeanu
Andrada Crăciun
Ioan Roman
Loredana Mihaly

TINERET
Diana Sabo
Denis Lazăr
Bianca Tătar
Andras Farkas

SPORT
Minaur (secția feminină și secția masculină de handbal)
Echipa de rugby CSM Știința Baia Mare
Natalia Iocsak
Leontin Pop
Dan Goron

MASS MEDIA
Vasile Iluț
Ana Soltz
Nicolae Teremtuș
Anamaria Avram
Adrian Ioan Marchiș
Nicolae Goja
Mica Șvab
Dan Pârcălab

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns