Investiţie de 100.000 de euro pentru modernizarea şi dotarea prosecturii SJU Baia Mare

Social

Prosectura Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din municipiul Baia Mare a fost dotată şi echipată la cele mai înalte standarde în urma unei investiţii în sumă de 100.000 de euro, susţinută de Ministerul Sănătăţii, a precizat, pe pagina de Facebook a instituţiei medicale, managerul Ioan Vasile Pop.

Conform postării acestuia, Serviciul de Anatomie Patologică al SJU Baia Mare beneficiază de o nouă Prosectură, dotată şi echipată cu echipamente noi. “A fost realizată o reparaţie capitală şi dotare cu tehnică medicală, dintre care amintim două mese pentru autopsie şi frigidere pentru cadavre, cu 9 locuri. Valoarea totală a investiţiilor se ridică la peste 100.000 de euro şi au fost realizate din fonduri de la Ministerul Sănătăţii, cu cofinanţare de la Consiliul Judeţean Maramureş şi fonduri proprii”, a spus Ioan Vasile Pop.

În context, medicul specialist în anatomie patologică, Cătălin Sergiu Brici, a susţinut că investiţiile efectuate vor putea contribui la o mai bună diagnosticare a pacienţilor decedaţi. “Serviciul de Anatomie Patologică al Spitalului Judeţean efectuează toată gama de proceduri specifice acestui domeniu. Treptat, odată cu dezvoltarea secţiilor clinice, această secţie a fost dotată conform importanţei sale, în cadrul unui spital modern şi pregătită pentru a furniza şi a contribui la diagnosticarea pacienţilor. Dorim să mulţumim tuturor celor implicaţi în modernizarea şi echiparea realizată şi să transmitem aprecierile noastre pentru efortul susţinut în acest demers”, a declarat Cătălin Sergiu Brici.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns