Se modernizează infrastructura rutieră din toate cartierele municipiului Baia Mare.

Social

Cătălin Cherecheș : Lucrări de anvergură pentru străzi și parcări reabilitate

Administrația Publică Locală a Municipiului Baia Mare derulează în această perioadă ample activități de reabilitare și modernizare a infrastructurii rutiere în întreg municipiul Baia Mare. Primarul Cătălin Cherecheș, arată că astfel de intervenții sunt realizate în mai multe zone ale orașului, astfel încât un număr cât mai mare de artere de circulație să beneficieze de investiții la infrastructura rutieră.

„Pentru mine este foarte important să abordăm lucrurile cu viziune şi dinamism. Mă interesează foarte mult ca lucrările de infrastructură să nu fie nişte cârpeli, ci să facem lucrări serioase. Lucrăm zi și noapte pentru reabilitarea și modernizarea străzilor din Baia Mare, în acest moment fiind șantiere în mai multe zone din orașul nostru. Știu că aceste intervenții creează un anumit grad de disconfort, mai ales pentru lucrările care se desfășoară noaptea, însă sunt anumite zone în care traficul este intens ziua și este mai eficient să intervenim noaptea. Lucrăm intens în toate domeniile prioritare pentru orașul nostru, pentru a aduce Baia Mare la nivelul pe care cu toții ni-l dorim “ a arătat Cătălin Cherecheș primarul Municipiului Baia Mare.

În această perioadă Autoritatea Publică Locală a Municipiului Baia Mare lucrează intens pentru finalizarea lucrărilor pe strada George Coșbuc (de la Republicii la Decebal); str.Progresului (de la Școlii la Unirii); str. I.M. Klein; Str, Țebea ; str. Mărășești (de la Republicii la Grănicerilor); str. Alba Iulia; str. Mesteacănului; str .Hortensiei 12; str Bilașcu; în zona Casa Armatei; Bdul Traian ( trotuare de la Școlii la Alecsandri); Bld.Traian, bloc Florin( parcari și trotuare); Bdul. Decebal (trotuar); str. Saturn (parcare); str. Amurgului (parcări) și strada Victoriei.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns