La inițiativa primarului Cătălin Cherecheș cartierul Firiza are un cabinet medical modern

Social

Locuitorii cartierului Firiza beneficiază începând din 27 iulie de servicii medicale de calitate, după ce la inițiativa primarului Cătălin Cherecheș aici a fost inaugurat un modern centru medical. Edificat pe locul fostului cămin cultural, noul complex dispune de spații pentru medicina de familie, cu dotări noi și moderne, ce permit asigurarea de asistență medicală în condiții de calitate sporită, pentru întreaga comunitate. 

“Pentru Autoritatea Publică Locală a Municipiului Baia Mare și pentru mine ca primar, sănătatea comunității a fost, este și va fi o prioritate. Tocmai de aceea am demarat o serie de investiții care vizează modernizarea și dotarea cu aparatură de ultimă generație a unor centre medicale, respectiv a spitalelor din municipiul Baia Mare. Avem sarcina să efectuăm astfel de dotări care contribuie la ridicarea nivelului de trai al comunităților locale. Scopul nostru este să oferim tuturor băimărenilor servicii medicale de calitate, iar centrul pe care tocmai l-am inaugurat este unul în cadrul căruia membrii comunității vor beneficia de consultații medicale, monitorizarea stării de sănătate, dar și de sprijin în vederea îmbunătățirii continue a acesteia “ a spus primarul Municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheș. 

 Locuitorii cartierului Firiza pot apela la serviciile noului centru medical coordonat de dr. Angela Făgădar în fiecare zi de marți și joi de la ora 14.00, începând cu data de 1 august. Programul poate fi prelungit, în funcție de solicitările venite din partea cetățenilor.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns