Pune suflet pentru seniorii baimareni

Social

La iniţiativa primarului Cătălin Cherecheş, peste 6.000 de seniori primesc tichete sociale din partea Municipiului Baia Mare.

La inițiativa primarului Cătălin Cherecheș, Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, marcată la data de 1 octombrie, nu va trece neobservată în Baia Mare nici anul acesta. Seniorii comunității vor primi cadou din partea Municipului Baia Mare câte un tichet a cărui valoare se ridică la 50 de lei. Peste 6.000 de vârstnici băimăreni, care au peste 50 de ani și pensii care nu depășesc 1.000 de lei lunar vor primi aceste tichete prin intermediul factorilor poștali. Acțiunea de distribuție a demarat deja, astfel că în cel mai scurt timp toți beneficiarii vor intra în posesia acestora. “Respectul şi preţuirea Administraţiei Publice Locale a Municipiului Baia Mare dar și gestul pe care îl face periodic pentru cetăţenii săi seniori, prin distrbuirea tichetelor sociale înaintea sărbătorilor importante din an, sunt menite să răsplătească simbolic eforturile pe care dumneavoastră, părinţii şi bunicii noştri, le-aţi făcut pentru această comunitate. Cred cu tărie că o naţiune care nu îşi respectă bătrânii nu are nici un viitor. Chiar dacă la nivel naţional sunt încă multe de schimbat până să ajungem la nivelul în care seniorii români vor primi respectul cuvenit, în Baia Mare situaţia se află deja pe drumul cel bun, la nivelul administraţiei locale.

Ne aflăm în pragul unui moment important, alegerile locale ,având de ales oamenii care ne vor reprezenta în continuare şi vor lupta pentru bunăstarea comunităţii noastre. Depinde de noi dacă va fi mai bine ori mai rău. Nu vreau să vă vorbesc nici despre partide politice, nici despre candidaţi. Vreau să vă îndemn să fiţi atenţi doar cui încredinţaţi viitorul oraşului nostru, al copiilor noştri. Este nevoie de oameni harnici, puternici şi cinstiţi, cu coloană vertebrală, care au demonstrat că trăiesc şi muncesc pentru bunăstarea băimărenilor şi a Municipiului Baia Mare.

Vânzători de vise sunt mulţi, însă prea puţini sunt cei care au drept carte de căpătâi religia sacrificiului pentru oameni şi pentru oraş! Împreună am demonstrat că BaiaMare poate să fie un pol de dezvoltare,un oraş frumos, curat, verde, unde fiecare cetăţean este respectat şi sprijinit, de la copii şi tineri cărora avem datoria să le oferim condiţii decente şi moderne în unităţile de învăţământ, acces unitar şi calitativ la educaţie, până la seniorii cărora trebuie să le fim sprijin la anii senectuţii, să le oferim condiţii şi servicii pentru a le uşura bătrâneţea, să le fim alinare şi ajutor după ce o viaţă întreagă s-au sacrificat şi au construit pentru noi, pentru bunăstarea noastră şi a oraşului pe care cu toţii atât de mult îl iubim “ a arătat Cătălin Cherecheș , primarul Municipiului Baia Mare.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns