Agenda evenimentelor culturale din saptamana 10 – 15 februarie 2020

Divertisment

Luni, 10 februarie ora 17.00, Salonul Artelor
Va avea loc vernisajul expoziției de pictură de grup intitulate “Salonul de
iarnă-primăvară 2020” al membrilor Asociației Artiștilor Plastici “Alexandru Șainelic”, eveniment organizat în parteneriat cu Biblioteca Județeană “Petre Dulfu” și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Maramureș. Expoziția va putea fi
vizitată în perioada 10-24 februarie, la Salonul Artelor, conform programului bibliotecii. Vor deschide:
Mihai Tirică, președintele AAP “Alexandru Șainelic” Ștefan Mariș, director CJPCT Maramureș.

Marţi, 11 februarie
De marți, 11 februarie 2020 și până în data de 25 februarie 2020, la Cabinetul de medalii din Salonul Artelor, vă invităm să vizitați expoziția personală de pictură a pictorului Arghir Ciuban. ora 17.30, Sala de cenaclu “Ion Burnar” Va avea loc a treia întâlnire în cadrul cursului de dezvoltare personală facilitat de John Maxwell Team Baia Mare, la Biblioteca Județeană, în Sala de cenaclu “Ion Burnar”, în fiecare marți, de la ora 17:30. Cursul este bazat pe cartea “Cele 15 legi ale dezvoltării personale”, autor John Maxwell.

Sâmbătă, 15 februarie Ora 10.00, Sala de conferințe
Va avea loc festivitatea de deschidere a Concursului Naţional de civilizaţie şi cultură „Vis de iarnă”, organizat de Palatul Copiilor Baia Mare în colaborare cu Secţia pentru copii a Bibliotecii Judeţene „Petre Dulfu”. În cadrul acesteia va avea loc desfăşurarea secţiunii de creaţie literară şi vernisajul expoziţiei de artă plastică cu titlu omonim. Coordonator proiect: Ion Iuga, director Palatul Copiilor. Din echipa de proiect fac parte:
Ancuţa Muntean, Maria Seraz, Maria Stanciu, Marcel Stanciu, Kinga Şanta.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns